top of page

Kubota R070

Løftehøyde 323 cm

Egenvekt 4520 kg

Kubotas nye generasjon hjullastere er bygget for å få jobben gjort raskt, enkelt og effektivt. Den er bygget for komfort med et nytt førerhus med maksimal utsikt i alle retninger. De er bygget for en sikker og enkel betjening selv for mindre erfarende operatører. Maskinen er bygget for ytelse og produktivitet samtidig som at sikkerheten godt ivaretatt. Maskina har lang rekkevidde og god løftehøyde og dekker et bredt spekter av arbeidsoppgaver. Maskinen er utstyrt med en motor med Common Rail System (CRS) og dieselpartikkelfilter som tilfredsstiller fremtidens utslippskrav. Maskinen er enkel å vedlikeholde og har Kubotas anti-tyverisystem som gjør at maskinen kun kan startes med en programmert nøkkel. En suveren maskin med hyttehøyde på under 250 cm. Utstyrt med en Kubota steg 5 dieselmotor på 51 hk med dieselpartikkelfilter (DPF).

Kubota R090

Løftehøyde 323 cm

Egenvekt 5020 kg

Kubotas nye generasjon hjullastere er bygget for å få jobben gjort raskt, enkelt og effektivt. Den er bygget for komfort med et nytt førerhus med maksimal utsikt i alle retninger. De er bygget for en sikker og enkel betjening selv for mindre erfarende operatører. Maskinen er bygget for ytelse og produktivitet samtidig som at sikkerheten godt ivaretatt. Maskina har lang rekkevidde og god løftehøyde og dekker et bredt spekter av arbeidsoppgaver. Maskinen er utstyrt med en motor med Common Rail System (CRS) og dieselpartikkelfilter som tilfredsstiller fremtidens utslippskrav. Maskinen er enkel å vedlikeholde og har Kubotas anti-tyverisystem som gjør at maskinen kun kan startes med en programmert nøkkel. En suveren maskin med hyttehøyde på under 250 cm. Utstyrt med en Kubota steg 5 dieselmotor på 64 hk med dieselpartikkelfilter (DPF).

Kubota hjullastere

Finner du ikke maskinen du leter etter? Ta kontakt med vår salgsorganisasjon, så hjelper de deg med å finne den optimale maskinen for ditt bruk. 

bottom of page