top of page

Fast bom

Merlo kompakt

Løftehøyde 6-9m

Løftekapasitet 2,7 til 3,3 tonn

Modellene i kompakt teleskoptruck-familien er designet for å forbedre produktiviteten i trange rom med maksimal manøvrerbarhet.
Takket være det bredeste førerhuset i kategorien kan føreren bruke våre teleskoptrucker med maksimal komfort og sikkerhet.

Hastighet 40km/t

Motorkraft 75-145 hk

MAKSIMAL YTELSE, MINIMUM BELASTNING.

Kompaktserien består av følgende modeller.

Merlo medium kapasitet

Løftehøyde 7-10m

Løftekapasitet 3,3 til 4,2 tonn

Merlo serien med medium kapasitet er det rette kompromisset når det gjelder størrelse og ytelse. Styrket av erfaringen fra over 50 års arbeid, er teleskoptruck med medium kapasitet en fusjon av teknologi og innovasjon, som perfekt representerer Merlo sitt DNA

Hastighet 40km/t

Motorkraft 116-145 hk

DITT BESTE VALG PÅ ALLE FELT.

Medium serien bestårav følgende modeller:

Merlo høy kapasitet

Løftehøyde 8-18m

Løftekapasitet 4,5 til 12 tonn

Merlo høy kapsitet teleskoptruckene er designet for de mest krevende jobbene. Takket være Merlo-teknologien kan disse teleskoptruckene håndtere svært tung last med høy stabilitet og sikkerhet. Dessuten er de høyt verdsatt for sin gode manøvrerbarhet og det brede utvalget av tileggsutstyr som svarer på kundenes forespørsler.

Hastighet 40km/t

Motorkraft 115-170 hk

TEKNOLOGI OG PRODUKTIVITET.

Høy kapasitet serien består av følgende modeller:

Merlo støttebein

Løftehøyde 8-18m

Løftekapasitet 3 til 5 tonn

Merlo modellene i støttebein teleskoptruck-serien inneholder alle de nye teknologiene utviklet av Merlo engineering.
Det store utvalget av produkter som tilbys, de valgbare innstillingene og de innovative sikkerhetssystemene plasserer denne serien på toppen av markedet

Hastighet 40km/t

Motorkraft 75-115 hk

ALLTID FØRST I KLASSEN

Støttebein serien består av følgende modeller:

Merlo ROTO-serie

Løftehøyde 16-35m

Løftekapasitet 4 til 7 tonn

Serien med roterende telehandlere har endret historien til teleskoptrucker med et roterende tårnsystem, takket være dets unike og innovative innhold.
I dag er de en målestokk i byggesektoren for alle operatører som søker maksimal pålitelighet og produktivitet kombinert med uovertruffen sikkerhetskontroll. ROTO serien kan også leveres med Hybrid løsninger, for elektrisk drift.

Hastighet 25-40km/t

Motorkraft 75-170 hk

INTUISJONEN TIL ET NYTT BEVEGELSESKONSEPT

Roto-serien består av følgende modeller:

Merlo E-worker

Løftehøyde 5m

Løftekapasitet 2,5 tonn

Det kontinuerlige søket etter spesifikke innovative løsninger og teknologier, for å tilfredsstille behovene til kundene, har ført til at Merlo S.p.A. har skapt et eksklusivt utvalg av teleskoplastere med små dimensjoner og med respekt for miljøet da de er 100 % drevet av elektriske batterier.
Disse maskinene er designet for å fullstendig redusere støynivåer og forurensende utslipp, øke manøvrerbarheten i trange rom og drastisk redusere driftskostnadene sammenlignet med lignende modeller utstyrt med motorer drevet av diesel.

Hastighet 25km/t

Motorkraft 60-90 hk

INNOVATØRER AV TRADISJON.

E-worker serien består av følgende modeller:

Roterende

Elektrisk

Teleskoptruck

Finner du ikke maskinen du leter etter? Ta kontakt med vår salgsorganisasjon, så hjelper de deg med å finne den optimale maskinen for ditt bruk. 

bottom of page