top of page

Ausa D100AHA Compact (steg 5 motor)

Høytipp

Lastekapasitet 1000kg

Hydrostatdrift

AUSAs mest kompakte leddumper, med en nyttelast på 1 tonn og høytipp. Takket være de smale hjulene er maskinens totale bredde bare 990 mm. Den er så liten at den kan passere gjennom dørene i bygninger. Dette betyr at D100AHA Compact er den perfekte dumperen for arbeid inne i bygninger, f.eks. ombygging eller små riving. I tillegg har den permanente 4x4 drift som gjør at den håndterer det tøffeste terrenget.

Ausa D100AHA (steg 5 motor)

Høytipp

Lastekapasitet 1000kg

Hydrostat drift

D100AHA er den minste modellen i ledd dumpersegmentet, med en nyttelast på 1 tonn og høytipp. Den lille størrelsen på D100AHA, som bare er 1,10 meter bred, gjør den egnet for mindre byggearbeid i urbane områder og bygninger som blir pusset opp. Den permanente 4x4-driften gjør at den kan håndtere de tøffeste terrengene.

Ausa D100AHG (steg 5 motor)

180 graders rotering på kasse

Lastekapasitet 1000kg

Hydrostat drift

D100AHG er en del av AUSAs minste utvalg av dumpere, med en nyttelast på 1 tonn og 180 graders sving på kassa. Den lille størrelsen på D100AHG, som bare er 1,10 meter bred, gjør den egnet for mindre byggearbeider og arbeid i vanskelige områder som smale gater og parker. Maskinen passer perfekt til å fylle masser ved drenering osv i trange områder siden den kan tippe til begge sider. Den permanente 4x4 driften gjør at den kan håndtere de tøffeste terrengene.

Ausa D120AHG (steg 5 motor)

180 graders rotering på kasse

Lastekapasitet 1200kg

Hydrostat drift

D120AHG er en del av AUSAs minste utvalg av ledd dumpere, med en nyttelast på 1,2 tonn og en 180 graders svingbar kasse. Den lille størrelsen gjør den egnet for mindre byggearbeider og arbeid i vanskelige områder som smale gater og parker. Den permanente 4x4 driften gjør at den kan håndtere de tøffeste terrengene. Takket være driftsbremsen forhindrer det at maskinen beveger seg under egen vekt i bakker, uten at du en gang berører bremsepedalen. Siden det ikke er behov for å skifte gir, kan føreren fokusere på maskinens bevegelser og lasten.

Ausa D120AHA (steg 5 motor)

Høytipp

Lastekapasitet 1200kg

Hydrostat drift

D120AHA er en del av det mest kompakte utvalget av ledd dumpere, med en nyttelast på 1,2 tonn og høytipp. Den lille størrelsen gjør den egnet for mindre byggearbeider og arbeid i vanskelige områder som smale gater og parker. Den permanente 4x4-kjøringen og at den klarer 48% helling og gjør at den kan håndtere utfordrende terreng. Takket være driftsbremsen forhindrer det at maskinen beveger seg under egen vekt i bakker, uten at du en gang berører bremsepedalen. Siden det ikke er behov for å skifte gir, kan føreren fokusere på maskinens bevegelser og lasten.

Ausa D150AHA (steg 5 motor)

Høytipp

Lastekapasitet 1500kg

Hydrostat drift

D150AHA er en del av det mest kompakte utvalget av ledd dumpere, med en nyttelast på 1,5 tonn og høytipp, det er et perfekt forhold mellom nyttelast og størrelse. D150AHA leddumper er egnet for mindre konstruksjonsarbeid og arbeid i vanskelig tilgjengelige områder. Den permanente 4x4-stasjonen gjør at den kan håndtere de tøffeste terrengene.

Ausa D150AHG (steg 5 motor)

180 graders rotering på kasse

Lastekapasitet 1500kg

Hydrostat drift

D150AHG er en del av det mest kompakte utvalget av ledd dumpere, med en nyttelast på 1,5 tonn og et 180 graders svingbar kasse, den har et perfekt forhold mellom nyttelast og størrelse. Den lille størrelsen på D150AHG, gjør den egnet for mindre byggearbeider og arbeid i vanskelig tilgjengelige områder som trange gater og parker, og med sin svingbare kasse er den perfekt for å fylle grøfter. Med hydrostatisk girkasse er maksimal komfort og sikkerhet garantert.

1-1,5t lastekapasitet

Dumpere

Finner du ikke maskinen du leter etter? Ta kontakt med vår salgsorganisasjon, så hjelper de deg med å finne den optimale maskinen for ditt bruk. 

bottom of page