top of page

Giant G1100 Teleskop

Løftehøyde 282 cm

Egenvekt 1100 kg

GIANT G1100 teleskop er kjent som den mest kompakte teleskop hjullasteren i produktserien til Giant. Dette er en svært manøvrerbar maskin på trange plasser i kombinasjon med sin teleskopiske arm og mange muligheter for hydrauliske tilkoplinger. Foretrukket av mange bønder, gartnere og utleieselskaper. Utstyrt med en Kubota steg 5 dieselmotor på 20 hk.

Giant 5048 Tendo

Løftehøyde 480 cm

Egenvekt 2950 kg

Tobroco Machines har tatt konseptet med GIANT teleskoplastere til et nytt nivå og brukt erfaringene fra den forrige modellen 4548 Tendo og mikset det sammen med de nyeste teknologiene for å utvikle den nye 5048 TENDO. Det resulterte i den kompakte teleskoplasteren som bare har 1,91 meter hyttehøyde og
1,65 meter maskinbredde, en løftehøyde på 4,8 meter. GT5048 drives av en 50 HK -Kubota dieselmotor med dieselpartikkelfilter som oppfyller de nyeste utslippskravene i EU-direktivet. Maskina forflytter seg i 25 km/t langs veien. Utstyrt med en Kubota steg 5 dieselmotor på 50 hk med dieselpartikkelfilter (DPF).

Giant G3500 Teleskop

Løftehøyde 428 cm

Egenvekt 4000 kg

Med en løftehøyde på nær 4,3 meter er G3500 teleskop perfekt for å utføre jobber i høyden. Maskina er utstyrt med en sterk dieselmotor, hydrostatisk 4-hjulsdrift og 14 tonns akslinger med 100% elektrisk sperre på begge akslingene. Dette en suveren kombinasjon for oppgaver der du trenger løftehøyde og lastekapasitet satt i system. Med leddstyring og pendlende midtledd har maskina alle fire hjul i kontakt med bakken til en hver tid, selv når du arbeider i ujevnt terreng med tung last. Kjørefarten er 30 km/t. Utstyrt med en Kubota steg 5 dieselmotor på 66 hk med dieselpartikkelfilter (DPF).

Giant G5000 Teleskop

Løftehøyde 435 cm

Egenvekt 5200 kg

G5000 teleskop er en sikker vinner i teleskoplastersserien til Giant. Her kan du jobbe i høyden med en
maksimal løftehøyde 4,35 meter, noe som gir rask og effektiv lasting og løfting med gode sikkerhetsmarginer. Her opplever du et behagelig arbeidsmiljø i kabinen selv på lange arbeidsdager, kabinen kan selvsagt utstyres med klimaanlegg. Alle nøkkelfunksjonene er plassert i eller i nærheten av styrespaken slik at de enkelt kan betjenes mens armen hviler på et ergonomisk armlene. Med leddstyring og pendlende midtledd har maskina bakkekontakt til en hver tid selv i krevende terreng og ved tunge løft, max kjørefart er 35 km/t. Utstyrt med en Kubota steg 5 dieselmotor på 75 hk med dieselpartikkelfilter (DPF).

Giant teleskoplastere

Finner du ikke maskinen du leter etter? Ta kontakt med vår salgsorganisasjon, så hjelper de deg med å finne den optimale maskinen for ditt bruk. 

bottom of page