top of page

Ausa DR601AHG (steg 5 motor)

180 graders rotering på kasse

Lastekapasitet 6000kg

DR601AHG vendbar dumper har en nyttelast på 6000 kg og komfortabel hydrostatisk drift. Takket være den innovative vendbare designen, kan setet rotere 180 grader, og alle komponentene justeres øyeblikkelig for å passe til førerens nye posisjon: ratt, styrespak, pedaler, sikkerhetskameraer etc. Føreren kan også komfortabelt og trygt gå av og på begge sidene på dumperen, slik at tilkomst og fleksibilitet økes betydelig. Den er utstyrt med Hill Holder-systemet, et startassistent- og sikkerhetssystem som setter på dumperens brems når du tar foten av gasspedalen i null hastighet.

Hydrostat drift

Ausa DR1001AHG (steg 5 motor)

180 graders rotering på kasse

Lastekapasitet 6000kg

DR1001AHG vendbar dumper har 10.000 kg nyttelast og komfortabel hydrostatisk drift. Takket være den innovative vendbare designen, kan setet rotere 180 grader, og alle komponentene justeres øyeblikkelig for å passe til førerens nye posisjon: ratt, styrespak, pedaler, sikkerhetskameraer etc. Når det gjelder teknologi, er forskjellige systemer inkludert for å gjøre den til en mer effektiv dumper: den har ECO Mode funksjonen, hvor motorhastigheten automatisk styres for å sikre lavere drivstofforbruk og CO2-utslipp. Den er utstyrt med Hill Holder-systemet, et startassistent- og sikkerhetssystem som setter på dumperens brems når du tar foten av gasspedalen i null hastighet. Dette øker sikkerheten betydelig, spesielt når du kjører i bakker. Den kan også utstyres med Smart Stop: et plug-in-system som automatisk slår av motoren når den ikke er i bruk, og de optimale tid- og sikkerhetskravene blir oppfylt.

Hydrostat drift

Ausa D1001APG (steg 5 motor)

180 graders rotering på kasse

Lastekapasitet 6000kg

D1001APG. Kostnadseffektiv, sikker og høyteknologisk. Den er utstyrt med en 180 graders svingbar kasse, og den har en 10-tonns nyttelast, noe som gjør den til AUSAs leddumper med høyest nyttelast. Transmisjonen med en omformer sikrer rask respons av kraft og hastighet. D1001APG dumper er veldig enkel å vedlikeholde fordi plasseringen av alle komponentene er designet for å holde maskinens ståtid på et minimum.

Powershift

Ausa D601APG (steg 5 motor)

180 graders rotering på kasse

Lastekapasitet 6000kg

D601APG er en kostnadseffektiv dumper. Den har en 180-graders svingbar kasse, 6-tonns nyttelast og en girkasse med converter for raskere kraft og hastighet. Med D601APG dumper vil du ha en maskin som er lett å vedlikeholde. Takket være plasseringen av alle komponentene vil det være minimalt tidsforbruk ved vedlikehold og kort driftstans på dumperen. Alternativt kan den være utstyrt med Smart Stop, som slår av motoren når den ikke er i bruk, slik at den forbedrer drivstofforbruket betydelig og opprettholder lave CO2-utslipp.

Powershift

Ausa D601AHG (steg 5 motor)

180 graders rotering på kasse

Lastekapasitet 6000kg

Kostnadseffektiv, høyteknologisk og pålitelig. Den har en 180-graders svingbar kasse, 6-tonns nyttelast og hydrostatisk girkasse for maksimal komfort og sikkerhet. Med D601AHG dumper får du en effektiv og miljøvennlig dumper. Utstyrt med ECO Mode-systemet som standard, som automatisk regulerer maskinens turtall ved lave hastigheter, og den valgfrie Smart Stop-funksjonen, som slår av motoren når den ikke er i bruk, vil du forbedre drivstofforbruket betydelig og opprettholde lave CO2-utslipp. Med D601AHG vil du også få et utmerket sikkerhetsystem system. Den har et nytt Hill Holder-system, som automatisk kobler til bremsen når du tar foten av gasspedalen i hastigheter nær null. Maskinen er utstyrt med en digital skjerm innebygd i førerkonsollen, hvor du finner all sanntidsinformasjon om maskinen, som hastighet, turtall, væskenivå og alarmer.

Hydrostat drift

6-10t lastekapasitet

Finner du ikke maskinen du leter etter? Ta kontakt med vår salgsorganisasjon, så hjelper de deg med å finne den optimale maskinen for ditt bruk. 

bottom of page