top of page

Ausa D300AHG (steg 5 motor)

180 graders rotering på kasse

Lastekapasitet 3000kg

Hydrostat drift

En ledd dumper med en 3-tonns nyttelast, sidetipp og hydrostatisk drift. En av hovedstyrkene ved denne modellen er at designen er basert på dumperen på 4,5 tonn. Samme chassis, hydrostatisk girkasse og motorkjøling. Alt installert på en dumper med lavere nyttelast for å oppnå enestående pålitelighet og holdbarhet. Laste kassens form sikrer maksimal sikt i fronten, og den kan valgfritt utstyres med vårt visibilitetsystem, som består av kameraer og områdesensorer. Alle disse funksjonene gjør den til den mest effektive og sikreste dumperen på 3 tonn som er tilgjengelig på markedet

Kontakt selger

Ausa D350AHG (steg 5 motor)

180 graders rotering på kasse

Lastekapasitet 3500kg

Hydrostat drift

Med 3,5-tonns nyttelast og 180-graders svingbar kasse er D350AHG-dumperen den mest balanserte mellom størrelsemodellen, med et enestående effekt / nyttelastforhold. Takket være dette tilbyr D350AHG optimal ytelse i alle typer arbeid. Den kan også utstyres med “Full Visibility System”, et kamera og område sensorsystem som gir føreren full kontroll over omgivelsene og sikrer maksimal sikkerhet. Med hydrostatisk girkasse er maksimal komfort og sikkerhet garantert. Driftssbremsen forhindrer at maskinen beveger seg under egen vekt i bakker, uten at du en gang berører bremsepedalen. Siden det ikke er behov for å skifte gir, kan føreren fokusere på maskinens bevegelser og lasten.

Kontakt selger

Ausa D450AHG (steg 5 motor)

180 graders rotering på kasse

Lastekapasitet 4500kg

Hydrostat drift

Allsidig, kostnadseffektiv og fleksibel. D450AHG, med sin 4,5-tonns nyttelast og 180-graders svingbare kasse, er dette dumperen med det beste forholdet mellom nyttelast og pris tilgjengelig på markedet. D450AHG er et terrengkjøretøy som med sitt flotte design på kassen er i stand til raskt og enkelt å transportere opptil 2670 liter. Spesielt designet for store jobber i alle typer terreng, kan den oppfylle de mest krevende nyttelastkravene, til tross for den lille størrelsen. D450AHG har en hastighet på hele 19km/t så den kan egne seg for å flytte masse over en litt lengre strekning med vanskelig terreng.

Kontakt selger

3-4,5t lastekapasitet

Finner du ikke maskinen du leter etter? Ta kontakt med vår salgsorganisasjon, så hjelper de deg med å finne den optimale maskinen for ditt bruk. 

bottom of page