top of page

Vi kommer til Vei og Anleggsmessa i mai!

Hvert 3. år samles anleggsbransjen til den største og tøffeste maskinfesten på Vei og Anleggsmessa. Hold av datoen 11.-14. mai 2022. Vi stiller opp i full kraft, med kompetanse innenfor alle våre maskiner. Vil du vite mer om de tøffeste mini-maskinene på markedet, besøk oss på Norges Varemesse.
Vei og anlegg blir den første store messen etter pandemien, og vi legger mye kraft i denne messa. Alle selgere fra hele landet blir å finne på messa, vi vil ha besøk fra alle produsentene våre og vi vil ha et hyggelig kunde-event på fredag kveld.

Du finner oss her: Hall B1-08

Et godt utvalg av alle varemerkene våre:
Kubota

Kubota viser de nyeste modellene av minigravere og hjullastere, samt den helt nye elektriske beltegående dumperen Kubota KC70-E.


Kubota beltedumper KC70-E

44V 126Ah 4,4kwh.

Egenvekt 540 Kg.


El-beltegående dumper.


Ofte brukt innendørs og der det ellers måtte være plassmangel og krav til 0 utslipp. Maskinen har en lastekapasitet på 700 kg og rommer 0.28 m3.


Giant

Giant viser også bredden av sine hjullastere, og det siste nye her er at fabrikken har oppgradert Giant G2200 Elektrisk med en fin lukket hytte med varmeapparat og radio. Dette burde være en kjærkommen nyhet for det norske markedet med varierende temperaturer og klimaforhold.Giant G2200 Elektrisk

Egenvekt 2200 kg.

Løftehøyde 282,5 cm.Med G2200E introduserer GIANT sin første elektriske hjullaster.


Den kombinerer det beste fra begge verdener ved å mikse fordelene med en leddstyrt laster og en tilnærmet lydløs drift uten utslipp.
Ausa

Ausa maskiner vil vi også ha på standen, men her er det ingen nyheter, men en gammel traver 😊Ausa D450AHG (steg 5 motor)


Lastekapasitet 4500 kg.

180 graders rotering på kasse.

Hydrostat drift.


Allsidig, kostnadseffektiv og fleksibel. D450AHG, med sin 4,5-tonns nyttelast og 180-graders svingbare kasse, er dette dumperen med det beste forholdet mellom nyttelast og pris tilgjengelig på markedet.Merlo

Det nyeste varemerket vårt Merlo vil bli presentert med 2 modeller, hvor den ene er elektrisk (Merlo eworker).Merlo E-worker

Løftekapasitet 2,5 tonn.

Løftehøyde 5 m.

Motorkraft 60-90 hk.

Hastighet 25 km/t.


Disse maskinene er designet for å fullstendig redusere støynivåer og forurensende utslipp, øke manøvrerbarheten i trange rom og drastisk redusere driftskostnadene sammenlignet med lignende modeller utstyrt med motorer drevet av diesel.

 

Hold av datoen 11.-14. mai.


Vi vil i tillegg til våre maskiner ha et eget «podie» med fokus på ettermarkeds-tjenester og produkter. Her kan du stille oss spørsmål, og diskutere maskiner med våre dedikerte selgere.


For mer informasjon om Vei og Anleggsmessa klikk her.Vi ønsker deg velkommen til å besøke oss på vår stand. Vi stiller ut tøffe maskiner og anlleggsutstyr. Bare å glede seg!


Hilsen, oss i Hymax.

Commentaires


bottom of page