top of page

Kubota og Hymax styrker logistikktilbudet på reservedeler og utstyr.

Tidligere i desember kom nyheten om at Kubota har besluttet å bygge et nytt distribusjonssenter i Weert, Nederland. Det nye distribusjonssenteret forventes ferdig innen et års tid, og skal styrke distribusjonen og administrasjon av maskiner i Europa.


Distrubusjonssenteret til Kubota i Weert
Det nye distribusjonssenteret til Kubota i Weert, Nederland. Foto: Kubota.

Det er midlertidig ikke den eneste investeringen Kubota har foretatt seg den siste tiden. Kubota har tidligere etablert store varehus for reservedeler og utstyr i USA, Kina, Thailand og Japan.


Vi kan derfor med glede presentere det femte logstikksenteret for reservedeler, og det første av sitt slag i Europa. Det offisielle navnet for varehuset er Kubota Spare Parts Logistic Platform for Europe.


Det nye logistikksenteret er 22 000 kvadratmeter stort, og er forventet å være operativt i løpet av første kvartal 2022.


Logistikksenteret for reservedeler og utstyr. Kubota
Dronebilde av det nye logistikksenteret for reservedeler og utstyr. Foto: Foto: Kubota Europe.

Varehuset er plassert nord-øst i Frankrike, i en liten by som heter Thionville.


Logistikksenter Kubota
Eksklusive bilder fra innsiden av det nye logistikksenteret. Det er estimert 170.000 lokasjoner til store og små reservedeler. Foto: Bruno Van Waes.




























Her i Hymax har vi troen på å gjøre reservedeler og utstyr raskt tilgjengelig for våre kunder for å minimere nedetiden når uhellet først er ute. Vi ser frem til å få enda bedre forsyningskjeder og fraktløsninger fra Kubota for å styrke vårt ettermarked her i Norge.



Bestill reservedeler og utstyr gjennom våre kanaler:

Tlf: 62 33 06 60 og tast #1.


Mvh Vemund Rønningen

Logistikkleder, deler og utstyr.

bottom of page