top of page

Hymax i 2021 og 2022

Da har vi lagt 2021 bak oss og nok et nytt år er i gang.


2021, et godt år!

2021 ble et godt år for Hymax og vi økte omsettingen med 13 %, noe vi er svært fornøyde med! Vi solgte ca. 500 nye maskiner, og ca. 200 brukte maskiner. Dette til tross for en noe anstrengt leveringssituasjon og utfordringer rundt korona. Vi vet at vi kunne ha levert adskillig flere maskiner bare vi hadde fått tak i flere fra produsentene, men vi vet også at dette er en situasjon de aller fleste maskinimportører har hatt igjennom året som gikk.2022, en spennende tid for anleggsbransjen.

Kubota minigraver, hymax

Markedet har vært godt og det virker som om «anleggs Norge» har hatt mere enn nok å gjøre. Vi er godt forberedt på å møte 2022, og så sant vi ikke får vesentlige endringer i pandemien og at verden stopper opp, så vil vi få adskillig flere maskiner i året vi er inne i.


Vi lever etter den regelen at et salg ikke er fullført før kunden kommer tilbake og kjøper maskin nr. 2. Dette innebærer at vi ønsker å gi våre kunder en positiv opplevelse av maskinene sine igjennom hele eiertiden, dvs. at leveranser av etter-markedstjenester og tett oppfølging er svært viktig for oss.


Se mer om vår serviceavdeling her.Importør av Merlo teleskoplastere!

En rykende fersk nyhet er at vi fra 1. januar har blitt importør av Merlo teleskoplastere, dette vil det komme løpende informasjon om.Vi satser hardt på å trygge og øke markedsandelen innenfor våre produktområder, og alle våre leverandører kommer med nye og spennende modeller i år! Følg med her på hymax.no


Godt nytt år til dere alle!


Glenn Mellegaard

CEO

Hymax AS

Comments


bottom of page