top of page

Merlo, en teleskoptruck for fremtiden

"One step ahead"


Merlo utviklet den første teleskoptrucken i 1981, og siden den gang har maskinene vært en «trendsetter» i dette markedet. Denne stillingen befestet Merlo ved også å utvikle den første teleskoptrucken med 360 graders roterende overvogn (Rundtsvingende teleskoptruck). Dette ble svært anvendelige maskiner som flere andre produsenter fikk øynene opp for, og i dag produserer og selges denne type maskiner over hele verden.


Merlo teleskoptruck
Merlo: Et bredt utvalg av innovative teleskoptrucker

Innovative maskiner


Merlo har utviklet mange nyvinninger siden 1981, og mange av disse er nå en selvfølge og en standard for klassen. Her kan vi nevne at Merlo igjen var først ute, allerede i 1987 kom maskinene med sidemontert motor og bom som var hengslet lavt. Dette gjorde Merlo til den første moderne teleskoptrucken med god 360 graders oversikt for fører. Maskinen fikk navnet «Panoramic», et navn den bærer den dag i dag.Man utviklet også en motvekt som ble konstruert slik at det er en integrert del av chassiset, dette gjør at man slipper en motvekt som henger på utsiden av maskinen. Derfor er Merlo klassens mest kompakte og smidige maskin.


Så utviklet man en ny type bom i C profil, som bidrar til minimalt med nedbøyning for å opprettholde beste presisjon. Og om ikke dette var nok så introduserte man «boom sideshift», en sidebevegelse i bommen til hver side på fastbom serien som gir opptil 445mm sidebevegelse i enden av bommen. Igjen nyutviklinger som gjør at Merlo er «steget» foran konkurrentene.


Miljø og effektivitet står også i høysetet hos Merlo, noe som oppnås ved at man benytter «EPD» (Eco power drive). Dette er automatisk motor og girkasse styring som reduserer drivstofforbruk, forurenser mindre og reduserer driftskostnadene.


Førermiljø i en Merlo maskin er også enestående, med lavt støynivå, upåklagelig oversikt, god stabilitet og Kapasitiv selv-akselererende joystick.

Historien taler for seg og Merlo er fortsatt den «trendsetteren» og utvikleren som ligger et steg fremfor konkurrentene.Våre modeller

Fast Bom

Merlo Kompakt

Merlo Medium

Merlo Høy kapasitet

Merlo Støttebein

Merlo ROTO-serie

Merlo ElektriskVi i Hymax er stolte av å få disse maskinene i vår portfolio og gleder oss til å få være med på Merlo-reisen i det Norske markedet!

Ønsker du mer informasjon om Merlo, ta kontakt med en av våre kundebehandlere eller besøk produktsiden til Merlo her.Comments


bottom of page