top of page

GJØR DEG KLAR FOR FEIESESONGEN!

Fredag 25.02.2022 hentet daglig leder Stefan i Eidsvoll Anlegg AS, sin nye feiekost fra Tobroco på vårt hovedkontor i Brumunddal. Eidsvoll Anlegg AS utfører et bredt spekter av tjenester og har kompetanse innen plen, beplantning, steinsetting, bygging av støttemurer og utforming av trapper og terrasser.


Tilbakemeldingene vi fikk var at kosten fungerte utmerket, og at Eidsvoll Anlegg er fornøyd med å nå kunne tilby kosting av gårdsplasser og gangveier for sine kunder.

Giant, Giant G2500HD
Foto: Stefan fra Eidsvoll Anlegg AS

Feiekost fra Tobroco


Feiekosten som festes til pallegaffel eller med Giant-sveisebraketter passer til de fleste sektorer fra bygg- og anlegg til gårdsdrift. Feiekosten er smidig og kompakt, som gjør det enkelt å komme til på selv de trangeste plasser. Kosten har 11 rader med børster, og tar effektivt med seg materialer som grus, flis, bark og andre grove materialer. Det er ingen hydraulikk som kreves for å operere kosten, og den er tilgjengelig i bredder på 150, 190 og 230cm.

Giant feiekost
Foto: Stefan fra Eidsvoll Anlegg AS

Eidsvoll Anlegg gikk for 150cm, da dette var mest hensiktsmessig med tanke på formål og transport av både maskin og feiekost.


Første testen utført av Eidsvoll Anlegg, resultatet ble veldig bra!


Vi takker Eidsvoll Anlegg AS for tilliten og

ønsker de lykke til med sesongen!


Vi lagerfører et stort utvalg av feiekoster, og bistår gjerne i kartlegging av behov og levering av utstyr.
Se vårt utvalg av feiekoster her


Hymax importerer et bredt utvalg av feiekoster fra Tobroco, og ta gjerne en titt på utvalget på Tobroco sine hjemmesider for mer informasjon:
Reservedeler og utstyr fra Hymax


Her i Hymax har vi troen på å gjøre reservedeler og utstyr raskt tilgjengelig for våre kunder for å minimere nedetiden og maksimere oppetiden. Vi ser frem til å få levere flere feiekoster til kundene våre utover sesongen.


Tobroco Giant, feiekost
Foto: Stefan fra Eidsvoll Anlegg AS

Bestill reservedeler og utstyr hos oss


Telefon: 62 33 06 60 og tast #1.


Mvh Vemund Rønningen

Logistikkleder, deler og utstyr.

Ettermarkedet til Hymax.

Comments


bottom of page